Schoonen & Van Balen Psychologen uit Etten-Leur is dé psychologenpraktijk voor u! Wij bieden psychologische behandeling en relatietherapie aan en voorzien u van gepersonaliseerde hulp in een breed spectrum aan klachten. Maar vooral laten wij u zien dat psychologische zorg beter kan. U staat bij ons centraal en behandeling is voor ons pas geslaagd als u naar wens verrijkt bent in welzijn! Bij ons kunt u terecht zonder doorverwijzing van de huisarts en wij hebben geen wachtlijsten. U kunt contact opnemen via de website of een e-mail sturen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

Bij SVB Psychologen kunt u terecht voor verschillende klachten waaronder:

  • Angststoornis
  • Obsessief compulsieve stoornis (ook wel dwangstoornis)
  • Stemmingsproblemen zoals depressie & burn-out
  • Problemen met het zelfbeeld
  • Trauma
  • Rouwverwerking 
  • Relatieproblemen
  • Problemen rondom seksualiteit

Wij kiezen er als praktijk voor om geen diagnoses te stellen. Wij willen u binnen onze psychologenpraktijk passende ondersteuning en behandeling bieden voor de klachten waar u voor komt, ook wanneer deze niet direct binnen de kaders van een enkele diagnose passen. Neem contact op met een van onze deskundige psychologen om een afspraak in te plannen.

SVB Psychologen biedt face-to-face therapie aan in onze psychologenpraktijk in Etten-Leur. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor online behandelingen: een psycholoog die met u meedenkt! Online therapie en behandelingen bij een psycholoog hebben namelijk hun voordelen, waaronder niet gebonden zijn aan reistijd of -afstand en flexibiliteit in het inplannen van afspraken. Sinds de pandemie is SVB Psychologen meer dan ervaren in online afspraken. Online gesprekken zullen gevoerd worden via media als Zoom of Skype, zodat u ook op afstand gegarandeerd bent van persoonlijk contact met uw psycholoog. Komt u liever langs in onze praktijk voor een behandeling van een van onze psychologen? Ook dan bent u van harte welkom! Klik op onderstaande button om contact op te nemen.

Behandeling bij een professionele psycholoog in Etten-Leur

Schoonen & Van Balen Psychologen uit Etten-Leur betreft een samenwerkingsverband tussen Kim Schoonen, psycholoog en praktijkeigenaresse van Mental WHealth, en Laura van Balen, psycholoog en praktijkeigenaresse van Think Psychologenpraktijk. Bent u op zoek naar een behandeling of therapie bij een professionele psycholoog in de omgeving van Etten-Leur? Dan bent u bij SVB Psychologen aan het juiste adres! Wilt u een afspraak maken in onze praktijk? Klik dan op onderstaande button.

Kim Schoonen (links) en Laura van Balen (rechts). Psychologen bij SVB Psychologen.

Relatietherapie bij SVB Psychologen in Etten-Leur.

Naast individuele therapie, biedt SVB Psychologen ook relatietherapie in onze praktijk in Etten-Leur. Je verbinden aan een relatietherapeut is een mooi signaal dat je bereid bent te investeren in je relatie en dat je deze belangrijk en waardevol vindt. En in vrijwel alle gevallen is er ontzettend veel winst te behalen met relatietherapie; betere communicatie, meer begrip, dichterbij jullie ideaalsituatie komen, minder conflicten, weer dichter naar elkaar toegroeien, verbeterd vertrouwen en verbeterde intimiteit zijn hier enkele voorbeelden van. Ondanks dat elk traject anders is en aangepast wordt aan jullie individuele wensen en doelen, ontwikkel je tijdens relatietherapie vaardigheden die je de rest van je leven dienst kunnen doen. Benieuwd wat relatietherapie voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze psychologen of klik op onderstaande button voor meer info!